تاریخ احزاب همواره نشان از زیرمجموعه های فعال سیاسی دارد و در این میان تلاشگران عرصه تولید نیز حزب کارگران، حزب زحمتکشان و... را برای خود تدارک می بینند. حزب اعتدال و توسعه که خود باور نداشت یک شبه دولت را در دست بگیرد و روحانی را بر تخت رئیس الوزرا - قوه مجریه - بنشاند، در نیمه های دولت یازدهم، کانون های مختلف نیمه حزبی تحت پوشش را برنامه ریزی و در اواخر عمر دولت، کانون کشاورزی را ظاهر ساخت. آغاز ظهور و حضور کانون کشاورزی در نخستین ماه سال جاری شکل گرفت و تشکیلات آن به مرور اعلام ومعرفی شد.
یادمان هست 2 سال پس از انتخاب سیدمحمد خاتمی بهعنوان رئیسجمهور دولت اصلاحات، حزب اعتدال و توسعه تأسیس و با هدف توسعه زیربخشهای اقتصادی، تولیدی، ٢5 کانون در حوزههای مختلف تشکیل داد، که از یکی از آن ها کانون کشاورزی است. این کانون شامل رئیس، شورای سیاستگذاری ١5 نفره - در برگیرنده افرادی از تخصصها و تمامی زیربخشهای کشاورزی - است.
محمد شجاعالدینی، رئیس کانون کشاورزی حزب اعتدال و توسعه در گفتوگو با دام، کشت و صنعت، ساختار کانون کشاورزی را شامل سه معاونت اجرایی، کارگروههای تخصصی و استانها اعلام کرد که معاونت اجرایی پیگیری امور اجرایی را عهده دار است. معاونت کارگروههای تخصصی، پیگیر تشکیل و تکامل تمامی کارگروهها است که شامل هفت کارگروه است و معاونت استانها، وظیفه تکامل تشکیلات استانها را دارد که تا اکنون در ٢6 استان این تشکلها ایجاد شده است.
وی افزود: از اهداف کانون کشاورزی حزب اعتدال و توسعه، اجرای برنامه توسعهای میانمدت است و بههمین دلیل کانون سراسری و شهرستانها برای تداوم فعالیتها تشکیل شدهاند و تا زمانی که حزب وجود داشته باشد این کانونها حمایت و دنبالهروی میشوند. همچنین اختیارات لازم به اعضای کانون برای طرح نظراتشان داده شده است که به معرفی مسائل و عارضهیابی آنها بپردازند. با توجه به اینکه وجود احزاب قوی باساختار مناسب می تواند به کشاورزی کمک کند، کانون کشاورزی با تهیه برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اثرگذاری بیشتری خواهد داشت.کانون کشاورزی با این اعتقاد که تحزب نباید از بخش کشاورزی به دور باشد از سال ٩5 کار خود را آغاز و با مشورت کارشناسان 15 محوراصلی کشاورزی را بررسی و جمع بندی نمود و توانست در این مدت، اهداف کمی و کیفی وزارتخانه را برای دولت دوازدهم استخراج نماید که همسو با برنامه ششم توسعه است.
در این راستا کانون کشاورزی حزب اعتدال و توسعه اولویتهای برنامههای ششم را برای بخش کشاورزی تعیین و رتبهبندی کرد و مشخص نمود کدام برنامه در بخش کشاورزی دارای اولویت بیشتری است.
این عضو هیات علمی دانشگاه در ادامه گفت کانون کشاورزی با ابزارهای مختلف دستاورد های بخش کشاورزی در دولت یازدهم را به ذینفعان و عموم جامعه منتقل می کند و 31 مجموعه محتوایی برای هر یک از استان های کشور، هفت همایش استانی در قطب های کشاورزی کشور برگزار نموده و نشست های تخصصی با گروه های مرجع کشاورزی از جمله این اقدامات بوده است.
کانون کشاورزی حزب اعتدال و توسعه قرار است پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، مجموعه مانیفست حزب - بیانیه سیاست های بخشی، به همراه شاخص های گزینه مناسب برای مدیریت بخش - را به صورت عمومی منتشر کند.
کانون کشاورزی حزب اعتدال و توسعه در هفتههای پیش از انتخابات میزبان برخی از مدیران ارشد از جمله محمد هاشمیرفسنجانی بوده است.
برخی مسئولان ارشد در کانون کشاورزی حزب اعتدال و توسعه عبارتند از:
• دکتر محمدشجاع الدینی، رئیس شورای سیاستگذاری
• دکتر رضا ارجمندی عضو شورای سیاستگذاری و مشاور عالی کانون
• مهندس صدیقی عضو شورای سیاستگذاری و معاون اجرایی
• دکتر حسین بشارتی عضو شورای سیاست گذاری معاون کارگروه های تخصصی کانون
• مهندس اورنگ معاون امور استانها
• مهندس متولی رئیس گروه تات
• مهندس سلگی عضو شورای سیاستگذاری کانون و مسئول کانون کشاورزی استان تهران
ماهنامه دام و کشت و صنعت - شماره ۲۰۵ - سال ۱۳۹۶
کارشناسان ما در مورد مشکلات تولید محصولات، که نمیتوانید برای آن جوابی پیدا کنید؛ میتوانند به شما کمک کنند
info@iranAgriMagazine.com