کامبوچا یک نوشیدنی است که از ترکیب یک قارچ و مقداری دمنوش - چای - بدست میآید. نوشیدنی کامبوچا یک نوشیدنی پروبیوتیک است که دارای اسیدآمینهها، آنتیاکسیدانها، آنزیمهای مفید و پلیفنولها است.
کامبوچا چهار اقدام اساسی در بدن انسان انجام میدهد:
1- دفع سموم بدن
اسید گلوکورنیک یکی از ترکیبات مهم نوشیدنی کامبوچا است که بدلیل خاصیت سمزدایی از اهمیت بالایی برخوردار است. این اسید در آزمایشگاه و بهطور مصنوعی قابل تولید نیست اما کبد انسان قادر است آن را تولید کند. اسید گلوکورنیک در بدن انسان بهعنوان یک پادزهر عمل کرده و قادر است سموم و رسوبات مضر را حل و از طریق سیستم دفع، آنها را از بدن خارج کند.
2- دفع چربیهای مضر
آنتیاکسیدانهای موجود در کامبوچا و دیگر اسیدآمینههای مفید در آن علاوه بر احیا و بازسازی دیواره سلولی رگهای خونی، تأثیر مثبتی بر روی تصلب شرایین میگذارد. نوشیدنی کامبوچا به تنظیم متابولیسم و همچنین سلامتی و تقویت سیستم گوارش و در نتیجه به هضم بهتر غذا کمک میکند و با دفع چربیها از طریق دستگاه گوارش، کاهش وزن را موجب میشود.
3- بالا بردن سیستم ایمنی بدن
نوشیدنی کامبوچا بهدلیل وجود ترکیباتی مانند اسیداستیک یک آنتیبیوتیک طبیعی محسوب میشود که از رشد باکتریهای آسیبرسان پیشگیری میکند؛ علاوهبر این موجب حفظ باکتریهای مفید و افزایش سلولهای دفاعی بدن میشود. در نتیجه با از بین بردن عفونتها میتواند سیستم ایمنی بدن را سالم و قوی نگهدارد.
4- بازسازی و ترمیم سلولهای نیمهفعال و از کارافتاده
باکتریهای موجود در نوشیدنی کامبوچا با ایجاد همزیستی در کنار سلولهای بدن، سلولهای نیمهفعال و از کارافتاده را ترمیم و بازسازی میکند که به همین دلیل به آن اکسیرجوانی یا اکسیر طول عمر نیز میگویند.
در دنیا نوشیدنی کامبوچا بهعنوان یک مکملغذایی شناخته شده است که در پیشگیری و درمان انواع بیماریها کاربرد دارد.
نوشیدنی کامبوچا را با طعمهای زیر ارائه مینماید:
1- کامبوچا چای سبز
2- کامبوچا چای ترش
3- کامبوچا زیره
4- کامبوچا گل محمدی
5- کامبوچا آویشن
6- کامبوچا بهلیمو
7- کامبوچا گزنه
8- کامبوچا چای کوهی
9- کامبوچا بهار نارنج
نشریه دام و کشت و صنعت - شماره ۲۱۷ و ۲۱۸ - سال ۱۳۹۷
کارشناسان ما در مورد مشکلات تولید محصولات، که نمیتوانید برای آن جوابی پیدا کنید؛ میتوانند به شما کمک کنند
info@iranAgriMagazine.com